Szolgáltatásaink

Amiben segíteni tudunk

Új rendszerek megtervezése, bevezetése

Vállaljuk ügyfeleink informatikai infrastruktúrájának megtervezését és felépítését a felmért igények alapján, saját szerverek használata mellett vagy akár felhőszolgáltatás igénybevételével is. A felépített rendszer indulásakor támogatjuk a bevezetés folyamatát és a használatbavételt, de akár a hosszútávú üzemeltetést is tudjuk vállalni igény esetén.

Microsoft Office 365 bevezetés / migráció

Segítséget tudunk nyújtani a régi levelezési rendszerének kiváltásában az Office365 megoldásait felhasználva, így modern és sokrétű kommunikációs formára térhet át az ügyfeleivel való közös munka javításához. Lévén magunk is használjuk és sok ügyfélnek segítettünk már az áttérésben, kellő tapasztalattal bírunk ahhoz hogy a munka kiesése nélkül tudjuk az átállást megoldani valamint igény esetén a későbbiekben a felügyeletet ellátni és a licenszeket biztosítani.

Microsoft Azure bevezetés / migráció

Új infrastruktúra felépítése és a lehetőségek kiaknázása a Microsoft felhő megoldásának használatával, de akár meglévő rendszerének felhőbe költözéséhez is támogatást nyújtunk. Saját rendszerünk is hibrid kialakítású melyben Azure-ban és helyi VM-eken is futnak szolgáltatások így kellő tapasztalatunk van a témában.

Virtualizáció Hyper-V vagy VMware alapokon

Amennyiben a saját szerverrendszerek használata mellett dönt, a virtualizáció segítségével egy rugalmas, jobb erőforrás kihasználású és így gazdaságosabb rendszer alakítható ki, melyben sokéves virtualizációs tapasztalatunkkal támogatjuk. A hagyományos egy szerver egy funkció metódus felszámolásával rengeteg költség takarítható meg mind a hardver beszerzés mind a fenntartás tekintetében.

Privát felhő kialakítása és üzemeltetési támogatása

Ha a saját infrastrukúra kialakítása mellett a rendszer magas rendelkezésre állása a cél, a privát felhő az egyik jó megoldás. Segíteni tudunk a megtervezésében, felépítésében, üzemeltetésében is. Ha már létező privát felhő megoldása van és annak üzemeltetésében, fejlesztésében szeretne szakmai támogatást, állunk rendelkezésére.

Távoli mentési szolgáltatás

Cégünk megoldást tud nyújtani a rendszerük távoli biztonsági mentésében, így egy teljes szerverszobát érintő katasztrófa esetén az adatai megmaradnak. Szolgáltatásunkat úgy sikerült kialakítani hogy felveszi a versenyt a nagy szolgáltatókkal is az ár/érték tekintetében. Az adatok biztonságáról a kliens oldali titkosítás és az igény szerinti több szerverszobában történő georedundáns tárolás gondoskodik.

Videokommunikációs/csoportmunkát segítő megoldások

Többéves tapasztalattal tudjuk segíteni a videókonferenciás és csoportmunka igények kielégítését, a meglévő rendszer felújítását a lehetőségek szerint, legyen szó on-premise vagy felhő alapú Skype4Business, Cisco vagy egyéb gyártói megoldásokról.

Sharepoint rendszerek támogatása

Jónéhány Sharepoint szerver felépítés, migráció és hibaelhárítás van már a hátunk mögött így komoly tapasztalattal tudunk segíteni akár több telephelyes hibatűrő rendszerek esetén is.

Általános üzemeltetési támogatás

Tapasztalt mérnökeink a legtöbb típusú infrastruktúra esetén támogatni tudják üzletmenetét hogy Önnek csak a rendszer használatával kelljen foglalkozni. Legyen szó akár a hagyományos kliens PC architektúráról, akár vékonykliens rendszerről, szívesen állunk rendelkezésére az üzemeltetési feladatok ellátásában. Amennyiben ilyen irányú igénye van, kérem keressen minket bizalommal.

Meglévő infrastruktúra felmérése, tanácsadás, optimalizálás, költségcsökkentés a legmodernebb megoldások felhasználásával

Jelenlegi informatikai rendszere inkább csak fejfájást okoz ahelyett hogy támogatná munkáját? Szívesen segítünk az állapotfelmérésben, ami alapján javaslatot tudunk tenni a lehetséges átalakításokról melyekkel a problémák orvosolhatóak. A javasolt megoldások kialakításában és üzemeltetésében ugyanúgy számíthat ránk.

Modern Vállalkozások programja

Cégünk minősített beszállítója a Modern Vállalkozások Programjának, termékeinkről további információ itt.

Központi telefonszám

+36 1 788 8915
Fax: +36 1 788 8915
info@itadmins.eu

Címek

Székhely: 1133 Budapest Árbóc utca 6. 2. em.
Levelezési cím: 1426 Budapest Pf. 172.